Maak snel een ondernemersplan

PlanMagic Business in Nederlandstalige uitvoering biedt u een model ondernemersplan geschreven in de meest populaire tekstverwerker (MS Word), een volledig geautomatiseerd financiële appplicatie voor het maken van projecties (MS Excel), een presentatiesjabloon (MS PowerPoint) en nog veel meer. De AE versie (Advanced Edition) bevat bovendien een uitgebreid gamma aan innovatieve financiële gereedschappen voor regelmatige controle en analyse.

 • Plan elke type van onderneming als een pro
 • Financieer elk type onderneming voor opstart of expansie
 • Verifieer de haalbaarheid van uw plannen
 • Verras elke potentiële investeerder met een verzorgde en complete presentatie
 • Analyseer de financiële situatie met state-of-the-art analyse gereedschappen
 • Blijf te allen tijde up-to-date met de echte financiële situatie
 • Probeer ongelimiteerde What-If analyses voor 5 (AE 10) jaar zonder verlies van gegevens
 • Unieke gereedschappen zoals rekening courant krediet scenarios, break-even analyse per productljin, ROA/ROE/SGR diagram, en nog veel meer
10 jarenplan

START, EXPANDEER, MONITOR OF RED EEN BEDRIJF

ondernemersplan

Model ondernemersplan

Geprefereerd ondernemersplan formaat in een MS Word document voor investeerders, banken en overige potentiële investeerders of geldverstrekkers.

U behoeft niet uw eigen inhoud vanaf nul te schrijven (of het meeste te wissen zoals vaak het geval is met voorbeeldplannen) terwijl u de meest professionele resultaten verkrijgt. Het programma is inclusief een uitgebreid ondernemersplan model. Bovendien is het zeer eenvoudig om project plannen, faseringsdiagrammen, financiële gegevens, en wat u maar wenst toe te voegen.

Financieel plan

Toonaangevend financiële applicatie in MS Excel geprogrammeerd dat geen concurrentie kent als het om reëele projecties gaat.

U vindt zeker geen betere oplossing met zoveel detail en automatisatie. Er is geen limiet wat het aantal projecties betreft. Voer enkele veronderstellingen in, en begin met het invoeren van de data in de duidelijk herkenbare cellen. Gebruik de projectie voor een ondernemersplan of voor het regelmatig analyseren van uw onderneming.

Sleutelvoordelen

 • Met PlanMagic's Smart Entry System (SES)™ is gegevensinvoer tot een minimum beperkt.
 • Validatiecontroles voor de integriteit van gegevens.
 • Fiscaal jaar en projectie kan in elke maand starten.
 • Projecties inclusief maand, kwartaal en jaarlijks.
 • Tot 5 (AE 10) jaar plannen kan in een enkel financieel werkboek, met geen limiet als meerdere werkboeken worden gebruikt.
 • Kosten kunnen worden gesplitst in vaste en variabele kosten voor contributie, break-even en vergelijkbare analyses.
 • Geprojecteerde balansen zijn altijd in balans.
 • Meer dan 40 grafieken tonen trends in onkosten, verkoop, inkomsten, kasstromen en meer.

In de Geavanceerde Editie (AE) vindt u bovendien vele analyse-gereedschappen die zelfs niet in de duurste boekhoudprogramma's voorkomen.

Financiële details Screenshots Grafieken

Ondernemersgids

Een complete ondernemersgids in HTML formaat. De gids omvat onderwerpen zoals organisatiestructuur, financiëring, marketing (marktanalyse, doelstellingen, strategieën, etc.), operaties (identiteit, locatie, etc.), financiële aspecten (projecties, historische analyse, ratio's) en meer.

 

Presentatie Ondernemersplan

Eenvoudig af te ronden complete presentatiesjabloon (> 50 slides) in PPT (MS PowerPoint) formaat. Copieer tekst vanuit het plan, link naar tabellen in het plan, of link naar financiële data in het financieel werkboek. De sjabloon bevat dezelfde hoofstukken en paragrafen als het ondernemersplan.

Ondernemersplan     

Niemand kent Uw bedrijf zoals U. En niemand zal de nodige tijd investeren om Uw financiële projecties te maken zonder dat het U een klein fortuin kost. Kunt U het zich permitteren om het zonder het beste ondernemersplan programma te doen? Niemand heeft het zo gemakkelijk en zo compleet gemaakt als PlanMagic Business. Bovendien werd de Nederlandstalige versie gedaan door een Nederlandse zakenman met meer dan 30 jaar praktijkervaring in ondernemen. En, voor het geval U het nodig heeft of liever niet zelf doet, dan kunt u altijd onze ondernemersplan diensten activeren. Ook verkrijgbaar in het Nederlands.

Minimum vereisten
MS Windows 7/8/10/11 32/64-bit
en MS Office 2010/2013/2016/2017/2019+/365

Ondernemersplan Experts

COMPLEET ONDERNEMERSPLAN PROGRAMMA IN HET NEDERLANDS

MS Office, MS Word, MS Excel en MS PowerPoint zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation,
PlanMagic is een geregistreerd handelsmerk van PlanMagic Corporation. Alle rechten voorbehouden.